Aanmelden open volleybaltoernooi 2017


Uitnodiging: Open Volleybaltoernooi bij Speeltuinvereniging Hulhuizen

 

Beste Volleyballers,

 

Graag willen wij u uitnodigen om deel te nemen aan ons jaarlijkse Pinkster volleybaltoernooi bij Speeltuinvereniging Hulhuizen, een onvergetelijk en sportief festijn, op maandag 5 juni 2017. Inschrijving is gratis.

 

Teamsamenstelling:

Ieder team dat deelneemt bestaat uit 6 spelers, waarvan minimaal 2 dames. Minimale leeftijd van de spelers is 14 jaar, en kan bestaan uit vrienden, familie, bedrijf, wijk-buurtteam etc. Iedere combinatie is mogelijk, waarvoor u een passende naam kiest.

 

Opzet:

Er wordt op 3 velden gespeeld. Er kunnen maximaal 12 teams inschrijven. Deelname wordt behandeld op volgorde van binnenkomst. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, graag voor 1 mei 2017.

 

Programma:

Het volleybal toernooi gaat om 10.00 uur van start en is rond 14.00 uur afgelopen. Daarna volgt rond 16.00 uur de prijsuitreiking in de feesttent, met muzikale ondersteuning.

 

Inschrijving:

Inschrijving is mogelijk via: stichting@hulhuizen.nl

 

Algemene informatie met betrekking tot het Pinksterfestijn:

Het Pinksterfestijn is een feest voor jong en oud. Daarnaast is de speeltuin natuurlijk de gehele dag geopend (dus ook tijdens het volleybaltoernooi). Meer informatie vindt u op www.hulhuizen.nl

 

Met vriendelijke groet,

Organisatie volleybal toernooi.