Speelweek 2018


 

 

Vooraanmelding vanaf 7 maart 2018

 

In 2018 wordt voor de elfde keer de speelweek van speeltuinvereniging Hulhuizen georganiseerd. Achter de schermen zijn we al weer druk bezig met de organisatie hiervan.

 

De speelweek wordt gehouden in de eerste week van de schoolvakantie van: maandag 9 t/m vrijdag 13 juli 2018. 

 

Tijdens deze dagen worden op en rondom het terrein van de speeltuinvereniging diverse kinderactiviteiten georganiseerd. De kinderen verblijven in het 'dorp' in hun zelf meegebrachte tenten.

 

Uiteraard willen en kunnen we op dit moment nog niet veel van het programma prijsgeven, maar de dagindeling zal globaal als volgt zijn: maandag 9 juli zijn de kinderen vanaf 12.00 uur welkom. Vanaf dat moment kunnen de tenten, met behulp van ouders, worden opgezet.

 

Op de overige dagen is de speeltuin open vanaf 9.00 uur, de eerste activiteiten starten ongeveer om 9.30 uur en eindigen ongeveer rond 15.30 uur.

Ook een overnachting op de woensdagavond maakt weer deel uit van het programma.

Natuurlijk willen we op vrijdag afsluiten met een geweldige slotactiviteit waarbij iedereen van harte welkom is.

We werken met een gedeeltelijk verschillend programma voor twee leeftijdsgroepen (kinderen van groep 3 tot en met 5 en groep 6 tot en met 8 jaar). 

 

Aanmelding

 

Deelnemen kunnen kinderen van de speeltuinleden (lidmaatschap moet voor 1 maart 2018 zijn ingegaan) in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Kinderen die 6 jaar worden tijdens deze week kunnen ook deelnemen.

 

Vooraanmelding kan vanaf 7 maart 2018 via:

 

http://www.sysvision.nl/speelweek/

 

Er kunnen maximaal 250 kinderen aan de speelweek deelnemen. Via de vooraanmelding krijgen we inzicht in het aantal kinderen dat deel wil nemen aan de speelweek. We werken met een reservelijst als het maximum wordt bereikt. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we gebruik te maken van de voorinschrijving om deelname aan de speelweek te garanderen.

Voor kosten en dergelijke lees alstublieft de nieuwsbrief!

Voor vragen en/of meer informatie kunt u ons bereiken via onderstaand mailadres:

speelweekhulhuizen@live.nl  

 

Organisatie Speelweek Speeltuinverening Hulhuizen             

 

Beluister het speelweeklied  

 

naar menu