Zaterdag 27 oktober was de Halloween-optocht van Speeltuin Hulhuizen. De schitterende taart, van taarten van Mo, werd daarna uitgereikt aan eerste prijs winnaar familie van Driel in de Munnikhofsestraat, waarbij de jury opmerkt dat de afwerking erg mooi was en ook de ramen, verlichting en de band op een waar podium, gemaakt door Gerico de Vries, was erg gaaf.

De tweede prijs ging naar de familie Helsen in de Molenstraat daar stond een echt draaiorgel en met al de griezels erom heen was het zeker goed voor de tweede prijs.
Voor de derde prijs waren meer gegadigden het was erg lastig kiezen tussen het coco-huis op ’t Hof, de dinertafel bij de familie Niels of de Spin bij de familie Derksen in de Molenstraat. Het ingewikkelde lijk dat bij de spin tussen de poten hing gaf de doorslag. Erg griezelig om door te lopen.
Ook de kinderprijzen waren lastig. De kinderen bij de paardewei en de verlichte fiets in de Molenstraat was ook erg mooi. De prijs werd gewonnen door Joes en Seth Peters die hun prijs inmiddels hebben afgehaald.