Het coronavirus houd ons allen nog steeds bezig. We hopen dat alles goed gaat met jullie en jullie dierbaren. Er zijn inmiddels enkele beperkingen opgeheven. Zo gaan de basisscholen en scholen voor speciaal onderwijs weer gedeeltelijk open.
Ook vinden er weer sportactiviteiten plaats. Door de gemeente Lingewaard is er gekozen om eerst de activiteiten van grotere sportverenigingen te laten ontplooien onder regie van de gemeente. Daarna zullen zij zich richten op een tweede fase en breder gaan kijken naar mogelijkheden om de activiteiten uit te breiden. Dit betekent dat de speeltuin in ieder geval tot en met 19 mei gesloten blijft.
We willen graag onze poorten weer openen omdat wij ook weten hoe prettig onze speeltuin door jullie als leden wordt ervaren. Maar we staan achter de maatregelen die door de regering en de gemeente Lingewaard genomen worden, want alleen samen krijgen we deze crisis onder controle.

Speelweek
Bij navraag aan de gemeente Lingewaard blijkt de aanvraag voor de vergunning om de speelweek te organiseren te vallen onder het verbod van alle evenementen tot 1 september. De werkgroep was al volop bezig met de organisatie van de speelweek voor dit jaar, maar helaas moeten zij door deze genomen maatregel stoppen met de organisatie.
Laten we erop vertrouwen dat dit in 2021 wel door kan gaan!

Lees ook de nieuwsbrief mei 2020!